divendres, 28 de març de 2014

Ens anem de Ral·li!!

Elegància i història es donen la mà aquest cap de setmana a Sitges .
Declarat d' interás turístic nacional, el Ral·li de cotxes antics va ser en el seu moment una iniciativa pionera per desestacionalitzar la temporada turística allargant amb les festes d'hivern. Va ser promogut i organitzat pel Foment de Turisme de Sitges l'any 1959, sent president de l'entitat el Marquès de Mura. Al principi coincidia amb el diumenge de Carnestoltes, tot i que amb els anys s'ha anat canviant de data.
És un autèntic museu rodant de l'automòbil, amb els participants abillats de l'època del vehicle en què concorren. Prop d'un centenar de velles joies discorreran des de la Plaça de Sant Jaume de Barcelona (amb sortida a les 11:00 H aprox.) fins a Sitges (amb arribada cap a les dotze del migdia aprox. a la plaça de la Fragata), passant per Viladecans, Gavà, Castelldefels i les costes del Garraf, amb les mans expertes dels seus conductors en els seus volants.
La sortida la donarà l´ il·lustríssim alcalde de Barcelona Xavier Trias i el president de Foment del Turisme de Sitges el senyor Toni Marin de Bes, que ha estat organitzant les 55 edicions del Ral·li.
Els habitants de les localitats de pas aplaudeixen i s'ho passen d'allò més bé amb el bon humor dels participants i alguna que una altra incidència, ja que l'antiguitat dels vehicles no perdona .
Una festa per gaudir-la!!

Bon Ral·li i... ens vaiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada