dimarts, 14 de setembre del 2010

36 anys de camí...

Regada per l´aigua salada del mar Mediiterrani, arropada per extenses terres de vinyes de malvasía, il·luminada per l´art de Santiago Rusiñol y Ramón Casas, bresol d´una cuidada y tradicional cuina marinera…
Sitges, l´antiga Blanca Subur, es una vila costanera que des de fà més d´un segle s´ha caracteritzat entre d´altre coses, per la seva activitat turística.

Un dels seus més importants tresors ha sigut i continúa sent la gastronomía, la mateixa que durant molt anys ha estat i continua estant la nostra essencia de ser. Aquest ha sigut desde els nostres inicis l´objectiu que hem perseguit, complaure tant al client local com al turísta, aconseguint en la majoría de cassos que es trbessin com a casa.

Va ser a l´any 1974 quan el restaurant “Sitges” va obrir les seves portes en el nímero 63 del Carrer Parellades, un dels més céntrics de la vila, amb una oferta adaptada al turisme del poble d´aquells anys: plats combinats, amanides, pica-pica, paelles… i els famossos “pollastres a l´ast”. Anys després el restaurant Sitges recuperaría el nom de l´antiga bodega “bon estar”, fundada al 1965 per l´avi Manel, renovant la seva carta pero conservant al mateix temps les receptes mes emblàtiques, com la tradicional paella de peix y marisc, el famós “bacallà amb allioli”, etc.

Sangríes, cerveces, i vins de la terra conformaven la oferta de begudes, la cual derivaría en una més cuidada i selecta carta de vins, combinant alguns clàssics intocables amb noves propostes tant de vins com de denominacions d´origen.
“bon ví, bon pa i bona brassa, es señal de bona casa”

Que vagi de gust!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada