dilluns, 6 de juliol del 2015

Sabor ... Subtilesa ... Sorpresa ... Sorbet.

La calor s'apodera de les platges de Sitges ... El turisme dels seus hotels ... i el vermell delicat i elegant del nostre fons de nevera dels rosats.

El vi rosat Sorbet Rosé 2014 Garnatxa és un d'aquells que en els taules d'estiu és converteix en l'perfecte aliat per acompanyar plats de peix, plats Poc condimentats i Lleugers. És un vi rosat ideal per a la varietat Què ens ofereix la nostra dieta mediterrània Estiuenca.
Dóna una entrada vibrant i fresca de Sensació LLEUGERA PERÒ amb 1 punt vellutat; de pas àgil, net, amb un CERT cos amb la frescor que Manté una equilibrada acidesa.

Vaig veure rosat de Vins i Caves Martí Serdà, celler Situat a Santa Fe del Penedès, Barcelona. El vi Sorbet Rosé 2014 s'elabora amb una selecció de Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra de vinyes conreades a 335 metres d'altitud al municipi de Piera del Penedès a la comarca de l'Anoia.

El nítid vaig veure Sorbet Rosé presenta una pallida tonalitat rosada amb Rivet pell de ceba amb 1 llàgrima Molt tímida i és el primer vaig veure del món pensat per Fer sorbets.

Així, refrescats, amb una bona copeta de vi i un bon plat ...





Bon Profit i... ens veiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada