dimecres, 19 de setembre del 2012

Vivint l'Evolució...

Dijous 20 de Setembre del 2012. La llum va cobrint de nou a poc a poc el centre del poble. Es fa de dia un nou dia al número 63 de carrer Parellades. Els forns tornen a escalfar-se i els fogons a llençar les seves flames. Comença Tot un Dia de Treball per l'equip de cuina, capitanejat pel seu patró Coínes Jesús. Ganivets afilats, devantals enfundats, taules de treball plenes d'aliments per ser cuinats i el gènere que va arribant al llarg de tot el matí ...Per altre costat, a La bodega del restaurant, situada just a sota d´aquest, va arribant al seu destí vins procedents de mes de mitja Espanya: Galícia, Navarra, La Rioja, Aragó, les dugues Castelles... I d´altres, criances i reserves, que ja descansen plàcidament tombades en seu llit. En Manel, responsable de cuidar i mimar el vi, sí s'encarrega dia a dia d'oferir una variada i selecta oferta de vins pels nostres clients, intentant trobar el matrimoni perfecte entre ells i cadascun dels diferents plats de la nostra carta.
Vins blancs i rosats en fresc, vi negre un la seva correcta temperatura, tot el material de sala de preparat, les taules en perfecte estat ...Tot ha d´estar apunt per la una del migdia, hora en què s'inicia el servei. I, efectivament ... ho està. 

Aquest es i ha sigut el dia a dia durant els mes de trenta anys que portem al servei dels nostres clients. I la veritat és que tota aquesta rutina i dedicació cobra un major sentit quan a fí de comptes pels quí treballem, es a dir, pels nostres clients, ens deixen veure la seva gratitud i satisfacció.El cert que aquest any està sent un any ple de recompenses a tota una trajectòria d´anys en l'ofici. I, no només aixó, sinó que alguns dels canvis que bé ens vam proposar realitzar a començaments d'any ens estan regalant moments màgics.
Si l'Any passat va ser caracteritzat per la reforma del restaurant i alguns canvis en la nostra oferta de plats, aquest any es caracteritza per les noves creacions de pastissos cassolans amb el segell de la Carme. 
En ocasions resulta realment sorprenent de la manera que van fluïnt les cosses i la creativitat en un moment de reinvenció i evolució i portar a terme noves idees i receptes en la recerca d´algo diferent, o inclús únic, per poder oferir als nostres clients. I, la veritat, es que han tingut una acollida inmillorable.

Pastís de xocolata amb nous semi-banyat amb xocolata calenta. Tarta Tatín, elaborada amb poma Golden i acompanyada amb una "canel" de vainilla. Pastís de suau de formatge cobert per una confitura de fruits vermells; O l'Altra variant, pastís de Formatge coberta de figues fresques de temporada. Pastís cruixent de formatge mascarpone amb una compota de poma reineta. Tot casolà, casolà. 

Una vegada mes cal donar les gràcies a tot un elenc de clients per donar-li sentit a la nostra dedicació i, per descomptat, per fer-nos arribar a més gent per medi de blogs gastronòmics d´internet o pàgines web dedicades a comentaris de restaurants o, simplement, per la via tradicional: el boca-boca. 

Som un equip... I cada vegada MÉS nombrós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada