dilluns, 6 d’agost del 2012

Cotinuem avançant...


Donem-li la benvinguda a la nova pàgina web del...
"bon estar"... simplement.
Amb una trajectòria a la nostra esquena de més de quatre dècades i l'experiència que tot això comporta, al número 63 del carrer Parellades d'aquest poble costaner continuem cuinant per als nostres clients, cercadors de felicitat, perquè amb les nostres receptes puguin gaudir de bons moments i noves emocions.
Tercera generació de la família Suñe, responsables de dur a bon port aquest vaixell pel qual treballem dia a dia amb afany i dedicació per oferir el millor de la cuina mediterrània, seleccionant productes de màxima qualitat.
Protagonistes de la carta són, és clar, els nostres arrossos i fideuà, entre ells l'arròs caldós amb llamàntol i cloïsses, una variada sel·lecció d'amanides, entrants calents típics de la cuina marinera, deliciosos i variats peixos amb el bacallà per bandera, o elaborades i gustoses carns.
En definitiva, copes plenes d'aromes, matisos subtils, plats equilibrats en colors, sabors, textures ... Tot finalitzat amb les nostres pastissos casolans.
Volem que els nostres clients se sentin com a casa en un ambient pensat per exaltar aquest sisè sentit on el plaer físic deixa pas al plaer dels sentits i de les emocions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada