dilluns, 10 d’octubre del 2011

Sitges s´omple de cinema.

Enmig d´un marc incomparable, envoltat del mar mediterrani i il·luminat per un espectacular sol, la vila de Sitges està sen envaïda un any més per la màgia del setè art, més concretament pel cinema fantàstic.

La intel·ligència artificial inspira la 44a edició del Festival de Cinema de Sitges. D´aquí que la seva imatge sigui un home y una dona aparentment normals, però que són, en realitat, dos robots creats pel professor Ishiguro de la Universitat d´Osaca, al Japó. Dins l´amplia programació de personalitats y títols relacionats amb el gènere fantàstic, Sitges comptarà amb la presència de Jaume Balagueró, que presentarà l´esperada Mientras duermes, o La mujer del Eternauta, d´Adàn Aliaga, basada en el còmic inspirat en la societat argentina de l´època de Videla. La tecnologia 3D serà molt present també en aquesta edició de Sites i ocuparà diferents seccions, entre les quals es podrà veure Sex and Zen: Extreme Ecstasy, un dels grans èxits de la taquilla de Hong Kong.

Cinema, cinema i... mes cinema!! Del 6 al 16 d´Octubre Sitges li dona a la claqueta per fer gaüdir del millor del fantàstic en el seu estat pur.

Llums i... acció!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada