dilluns, 4 de juliol del 2011

Nous horitzons

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat aquest any 2011 en aquesta casa ha estat, sense cap dubte, pel canvi d'ambient del restaurant. Un canvi necessari en un moment com el que estem vivint, temps de incessants canvis en tots els sentits, tant econòmic com de modes, estils de menjar, fusions gastronòmiques, etc.

En plantejar en el seu moment la reforma de la sala del "bon estar" ho vam fer amb una clara intenció de millorar, de crear un ambient modern on la llum donés protagonisme a cada plat, destacant la seva presentació, joc de colors, etc. Oferir al vi el paper que juga en tots els seus matisos i ventall de colors.

Per això hem treballat en l'elaboració de plats nous, atractius suggeriments que, com bé portém anys fent, compaginen en harmonia amb els clàssics de la casa, com les gambetes saltades amb all, els musclos al vapor o a la marinera, els nostres incondicionals arrossos (paella , fideuà o arròs negre) o el bacallà gratinat amb allioli sobre un fons de patata, amb noves elaboracions com les cloïsses en salsa verda, l'amanida de mango i gambes amb reducció de balsàmic de gerds, el gaspatxo de tomàquet vermell amb cireres i boletes de formatge de cabra o la lasanya casolana de verduretes gratinada amb crema de tomàquet.

Si continuem amb les carns podem trobar un plat tan clàssic però exquisit i elegant a la vegada com l´Entrecotte amb salsa "cafè París" (salsa nascuda a Suïssa), el filet de bou amb Idiazabal acompanyat amb chutney de mango, el melós de credo ibèric confitat en la seva salsa i poma saltada, o el plat del moment: el Wok de pollastre amb fideus d'arròs i crudités, adopció que hem fet de la cuina asiàtica.

En peixos cal destacar la suprema de lluç amb alls tendres, daus de tomàquet i allioli de pebrot escalivat, o el nostre segon plat estrella: la pasta Wonton amb bacallà i vinagreta de fruits secs, pasta originaria de la cuina xinesa elaborada a base d´aigua, farina i sal, i utilitzada també en multitud d'elaboracions.

Així s'escriu la nova carta del "bon estar", fresca, original, cridanera i. .. deliciosa, sobretot deliciosa.



Bon profit i... ens veiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada