dilluns, 14 de març del 2011

Entre música i balls hem vist passar el carnaval 2011, unns díes plens de disbauxa, disfresses i maquillatge. Uns díes per gaudir, no solamnet els petits sino que els grans també. Per supossat no han faltat ni dinars ni sopars a "can Suñé", ni diumenges de paella, ni la simpatía de la Carme i la Mercé, o els vins del Manel, aquest home que tant s´esforça per regalar-nos moments de plaer.

Entre brous, peixos, mariscs, carns i alguna verdura que d´altre continuém treballant día a día pels nostres clients/amics, per continuar per aquest camí.

I així arribem a la setmana del 20 de març, en la qual tindra lloc el Festival Internacional de Patchwork, el qual es organtizat per l´Associació Española de Patchwork, dedicada a promoure el coneixement d´aquest producte i tots els projectes realitzats amb ell, possant així en contacte a persones amb aquests mateixos interessos.

Aquest festival que tindra lloc a Sitges entre els díes 17 i 20 de Març contara amb una feria comercial amb més de 70 stands, i exposicións entre d´altres de Lenore Crawford, Rita Hutchens o Quit Art Group. També contara amb cursos de Patchwork, tallers i d´altres activitats.

Tot aixó coincidint també amb la 10ª Feria Sitges Stock de roba.

Així que ja sabeu, ja teniu activitats per aquest cap de setmana.

Bon Profit i... ens veiem a taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada