dimarts, 18 de gener del 2011

Obrint portes!!!

Un nou dia va clarejant. Una nova pàgina de la nostra història es comença a escriure. Noves idees i nouss reptes neixen des de la il.lusió i la passió per la feina ben feta.
 Estem a tan sols dos dies del que probablement sigui l'esdeveniment més important de l'any: la reobertura del "bon estar".


Li donem la benvinguda a aquesta nova etapa amb una copeta de cava aquest dijous 20 de gener a le set del vespre, que servirà com a pretext per reunir uns quants amics, clients, família i altra gent estimada. Xerrarem, mirarem al nostre voltant observant aquest nou escenari en el que començem i, sobretot, ens recordarem d'aquells que no hi són i que segur se sentirien orgullosos en contemplar aquest important pas, que per descomptat a part d'una reforma al local, significa la dedicació i persistència davant d'un negoci familiar que continua mantenint a una gran família unida: la família Suñe Torralbas.

Continuem al capdavant del timó amb el trio de "asos": Carmen, Mercè i el senyor Manel. Encapçalant la llista de la sala de màquines, continuem amb un tità de la cuina: Jesus Coínes. 
I com no, la nostra característica veïna i animadora de l'espectacle: la Toni. 


Sigui com sigui, des del departament de redacció d´aquest bloc sabem que hi ha molta il·lusió posada en aquesta nova etapa, que hi ha molta gent al nostre costat que ens està acompanyantt i animant per continuar sent el que som i que, desde algún lloc no massa llunyà hi haurà mes de un algú mirant cap avall i sentint-se orgullós de tot aixó que estem realitzant.


Amics, que comença la festa!!!

1 comentari:

  1. DESDE EL MASNOU OS DESITJO UN ANY PLE DE SALT I FEINA, MIQUEL CORTÉS J.

    ResponElimina