divendres, 1 d’octubre del 2010

El secret esta en el brou!!

          La veritat es que desde fa ja varies decades el mon de la cuina ha anat evolucionant de manera vertiginosa. El pas del temps ha anat marcant sense dubte una nova manera de entendre la cuina. L´evolucio de les costums, els horaris de treball, la mentalitat i el ritme de la societat, l´aparicio de la classe mitja… Tots aquests factors han contribuït de igual manera en aquesta evolucio d´entendre l´alimentacio en aquest segle XXI. Productes pre-cuinats, congelats, envassats amb innumerables conservants i col·lorants…

Es precissament per aixo que s´ha convertit en una cosa quasi obligada de gaüdir sempre que es pugui del plaer d´un bon dinar o sopar i saboregar les diferentes el·laboracions que ens ofereix la tan nostra cuina mediterranea. I com no, amb el toc personal del “chef”. Un chef, que en la gran majoría dels cassos conserva ben guardat el secret de la seva cuina, un secret que la fa personal i caracteristica per algun sabor, aroma o textura. Es sempre aquest “algo” que atreu i fa que tornem sempre al punt d´origen de tot: la bona cuina sabrossa i natural.

Pensant aixo m´ha vingut al cap sugerir uns plats per aquest cap de setmana per mengar a la taula del “bon estar”: obrir la gana amb una amanideta de capdells, antxoves i salsa de xato, continuant amb un bacalla “a la catalana” i acabant per la tradiciconal crema catalana.

El vi, que s´encarregui en Manel!!

Bon profit, i ens veiem a taula!!


PD: l'ordinador desde on s'escriu es angles, d'aqui la manca d'accents. Es demanen disculpes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada